Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

16. 5. 2012 15:06
jestli by mne něco zajímalo

Jaký je výsledek..onoho šetření " sjednávání výhod při zadávání veřejné zakázky ". Jestli ta zakázka již byla nasmlouvaná, zvýhodněna, předražená, podepsána, buď již peníze vyplaceny či je smlouva nevypověditelná , a nebo zda se podařilo takovému jednání zabránit...a kolik se tím ušetřilo....

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

16. 5. 2012 14:58
Kdo z nich ale chodí s krabicí peněz po ulici?

Ono to vypadá, že se jim tam opravdu "jen tak" připletl, kdyby chtěli vyšetřovat něco okolo hejtmana, bylo by na to víc policajtů a nejspíš by někdo něco vykecal. Rath je tady je taková třešnička na dortu. No, když měl doma dalších 30 mega, tak asi s takovými krabicemi chodil častěji, až přestal být opatrný.

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

16. 5. 2012 14:56
Na Rathově případu

pracovala stovka policistů půl roku (hrubý odhad). Zkuste si pronásobit tohle číslo počtem zkorumpovaných politiků a zjistíte, že bychom museli mít o několik řádů víc policistů.;-)

-

Pokud se ovšem povedou ještě dvě tři podobné policejní akce, počet korupčníků by mohl výrazně poklesnout, do kriminálu se nechce nikomu z nich. Takže je třeba doufat, že tohle je začátek a že nenastane nějaký obrat, který by z Rathova zatčení udělal pouhou výjimku.

0 0
možnosti
BM

BořekŠikula

16. 5. 2012 15:01
Re: Na Rathově případu

Právě že ne, stovka byla na tom zátahu. Vyšetřovalo jich to jen pár, a vůbec nešlo o Ratha.

Tak je docela možné, že i jinde jiné menší skupiny sledují nějaké podezřelé a teď nikdo z vyvolených neví, co se už profláklo. A když Bárta dostal (byť jen podmínku) za úplatek, který technicky nebyl úplatkem, tak to vypadá, že se počasí změnilo.

0 0
možnosti
  • Počet článků 37
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1260x
Jedna ze 7 mld. či kolik nás tuhle planetu obývá.

Seznam rubrik